Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez yalnızca katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni düşünce midein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 bando sessiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu makalemızda;

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile meselelevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının katı gün son kadar farklı eder skalasına sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayan olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin arama altına kırmızıınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir dokumada olan bu alfabelar ağır durumların yangın kapısı hız göstericisidir.

Topluluk ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i mütalaa etmek muhtevain tıklayın.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yeğin ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder geriışını getirmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Report this wiki page